Γιατί πρέπει να ασφαλιστώ στο ταξίδι μου;
Υπάρχει ένας διαρκώς αυξανόμενος κίνδυνος από γεγονότα που συμβαίνουν όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας. Επιπλέον, το γεγονός ότι βρίσκεστε σε άγνωστο περιβάλλον, καθιστά τις διαδικασίες διευθέτησης συμβάντων ακόμα δυσκολότερες στη διαχείριση χωρίς βοήθεια. Η ασφάλισή σας από τα ταμεία και από ιδιωτικές εταιρείες παρέχει περιορισμένες καλύψεις όσον αφορά ένα ταξίδι και πολλές υπηρεσίες όπως ο υγειονομικός επαναπατρισμός και η απώλεια των αποσκευών , συνήθως δεν συμπεριλαμβάνονται.

Πότε πρέπει να αγοράσω την Ταξιδιωτική Ασφάλιση της Olympic Air;
Το συμβόλαιο μπορεί να αγοραστεί και μια μέρα πριν την αναχώρηση για το ταξίδι μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ποιοι μπορούν να αγοράσουν την Ταξιδιωτική Ασφάλιση της Olympic Air;
Η Mondial Assistance ασφαλίζει άτομα που ταξιδεύουν με την Olympic Air.

Πώς μπορώ να αγοράσω την Ταξιδιωτική Ασφάλιση της Olympic Air;
Ακολουθήστε τα απλά βήματα πρότασης και ασφάλισης της ιστοσελίδας μας.
Συμπληρώστε τα στοιχεία του ταξιδιού σας, υπολογίστε το κόστος της ασφάλισης online, συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και θα λάβετε το συμβόλαιο στο email σας σε λίγα λεπτά.

Είναι τα προσωπικά μου στοιχεία ασφαλή;
Ναι. Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο για την αγορά της ταξιδιωτικής μας ασφάλισης και δεν διατίθενται για κανένα άλλο σκοπό.

Εάν έχω ερωτήσεις σχετικά με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω;
Μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ταξιδιωτικής ασφάλισης στο 210 9988100. Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε σχετικές ερωτήσεις 9πμ – 5μμ Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός νόμιμων αργιών). Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας πως ενώ προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ασφαλιστείτε στο ταξίδι σας, δεν μπορούμε να σας συμβουλέψουμε εάν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για εσάς.

Πότε αρχίζει και πότε τελειώνει η κάλυψη;
Το Συμβόλαιο ισχύει για τις ημερομηνίες που έχετε επιλέξει στην πρόταση, τα οποία θα επιβεβαιώνονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο όταν εκδοθεί. Εάν έχετε επιλέξει one way ταξίδι, το συμβόλαιο ισχύει μόνο για τις πρώτες 24 ώρες.
Οι καλύψεις τίθενται σε ισχύ όταν αρχίσει το ταξίδι και λήγουν όταν επιστρέψετε από το ταξίδι σας.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στο συμβόλαιο;
Ναι. Κάποιες εξαιρέσεις και προϋποθέσεις αφορούν συγκεκριμένες παραγράφους και γενικές εξαιρέσεις και προϋποθέσεις αφορούν όλο το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους προσεκτικά για να βεβαιωθείτε πως έχετε επιλέξει την κάλυψη που χρειάζεστε.

Μπορώ να αλλάξω γνώμη μετά την αγορά της ασφάλισης;
Ναι. Έχετε δικαίωμα εναντίωσης εντός 14 ημερών από την ημέρα έκδοσης του συμβολαίου καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ταξιδιωτικής ασφάλισης εφόσον δεν έχετε κάνει χρήση των καλύψεων και δεν έχετε ήδη ταξιδέψει.

Ποιά είναι η μέγιστη διάρκεια ταξιδίου;
Το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Olympic Air μπορεί να αγοραστεί για ένα ταξίδι διάρκειας έως 31 ημερών. Για ταξίδια μεγαλύτερης διάρκειας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να σας ενημερώσουμε εάν μπορείτε να καλυφθείτε.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση κάποιου συμβάντος;
Σε περίπτωση συμβάντος, πρέπει να ενημερώσετε άμεσα τη Mondial Assistance καλώντας στο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο: + 30 210 99 88 102 (η βοήθεια παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο).